Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

LESKOVAČKA MUZIČKA ŠKOLA DOBILA NOVI PIANINO

Predsednik Privremenog organa grada Leskovca dr Goran Cvetanović danas je zajedno sa saradnicima posetio Muzičku školu Stanislav Binički povodom nabavke novog pianina.

„Učenici ove škole su pravi ambasadori našeg grada. Davne 2013 godini, odnosno pre tačno 10 godina smo započeli jednu prelepu akciju da Muzičkoj školi grad svake godine pokloni jedan muzički instrument.Poklonili smo sedam potpuno novih pianina, četiri polukoncertna klavira smo potpuno reparirali, poklonili dve harmonike, dve gitare, saksofon i evo danas novi klavir koji je stigao iz Češke i sada talentovana deca imaju mogućnost da vežbaju, klavir je plaćen 888 hiljada dinara.To su simbolični pokloni, a to radimo konstantno, već 10 godina to traje i nastavićemo i u narednom periodu. Ovo je jedna divna škola, kako za učenike osnovnog, tako i za učenike srednjeg obrazovanja, i svake godine nas obraduju velikim brojem nagrada, kako na republičkom niovu, tako i šire. Nastavićemo i nadalje da uređujemo škole i pomažemo podizanju kvaliteta obrazovanja u ovoj školi“, rekao je predsednik Privremenog organa dr Goran Cvetanović.

„Svake godine nama pred kraj godine dođe novi instrument kome se jako radujemo. Kao što ste videli u suturenu škole smo dosta poslova odradili kako bi imali bolje uslove za rad, jer naši đaci to zaslužuju.Mi se uveliko pripremamo za predstojeća takmičenja i nadamo se da ćemo osvetlati obraz tamo gde se predstavljamo. Tu smo za sva dešavanja u gradu, za nama je jedan Ledamus, jako smo uživali u koncertima i idemo dalje“, rekla je direktorka škole Biljana Miljković.

Muzičku osnovnu školu u Leskovcu pohađa preko 650 učenika i 116 srednju, dok u izdvojenim odeljenjima u Lebanu, Medveđi i Vlasotincu osnovno obrazovanje pohađa oko 200 učenika.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me