Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Gradonačelnik dr Goran Cvetanović govorio o kapitalnim projektima za 2020. godinu

Na javnoj raspravi koja se odnosila na kapitalne projekte za narednu godinu gradonačelnik dr Goran Cvetanović naglasio je da će u 2020 . godini u tu svrhu biti opredeljena znatna sredstva . On je podvukao da će se  osim rekonstrukcije brojnih puteva pristupiti i rekonstrukciji dela Bulevara Nikole Pašića u šta će biti uloženo 250 miliona dinara,zatim i rekonstrukciji ulice Rade Žunića sa pratećom infrastrukturom za šta je opredeljeno 138 miliona dinara. Najznačajniji i najspuplji projekat je izgradnja Centralnog gradskog trga u šta će biti uloženo 223 miliona dinara kazao je Cvetanović.

Cvetanović je naglasio da su u toku i radovi na Gradskom kolektoru i liniji mulja, a da će oni naredne godine biti intenzivirani za šta će iz budžeta za 2020. godinu biti izdvojeno 224 miliona dinara.

Od važnijih kapitalnih projekata Cvetanović je izdvojio još dva i to rekonstrukciju i sanaciju Trgovinsko ugostiteljske škole i Škole za tekstil i dizajn. On je podvukao da se naredne godine pored ostalog  očekuje i rekonstrukcija Dečjeg dispanzera u Leskovcu za šta će biti idzdvojeno ukupno 240 miliona dinara , a fnansiraće se sa sumom Kancelarije za javna ulaganja, grada Leskovca i KFV Banke.

Komentari su zatvoreni.