Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U novogodišnjoj noći leskovčane će zabavljati Željko Vasić, a novina ove godine je lutrija za posetioce uz bogate nagrade

U novogodišnjoj noći leskovčane će zabavljati Željko Vasić.Kako je rekao na pres konferenciji gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović ova odluka doneta je na osnovu interesovanja mladih.

Na bini će se naći i Orkestar Isidora Zećirovića. Za posetioce će biti obezbeđeno i 2.500 pljeskavica, kao i grejano vino i rakija.

Ove godine kako je naglasio Cvetanović biće uvedena i jedna inovacija , a to je  besplatna lutrija za posetioce. Prva nagrada je letovanje u Grčkoj u trajanju od deset dana  za četvoročlanu porodicu,druga nagrada je vikend u Sokobanji, treća vikend u Vrnjačkoj Banji i četvrta TV sa led ekranom od 82 cm.

Kako je kazao direktor TOL-a Nebojša Kocić besplatna lutrija na trgu je nešto što će prvi put biti viđeno u Srbiji, a ovu ideju dao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović. Letovanje u Grčkoj obezbediće grad, a ostale nagrade biće obezbeđene zahvaljujuči sponzorima.

Željko Vasić pevaće za 15.000 evra , a kako je rečeno na ovoj pres konferenciji vode se pregovori i sa Natašom Bekvalac koja bi trebalo da peva za srpsku novu godinu pod uslovom da prihvati istu  svotu novca kao i Vasić ili nižu.

Komentari su zatvoreni.