Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

GRADONAČELNIK LESKOVCA GORAN CVETANOVIĆ OBIŠAO RADOVE KOJI SE IZVODE NA GRADSKOM STADIONU

Leskovac je jedan od tri grada u Srbiji u kojima je započeta izgradnja savremenih stadiona po UEFA standardima i to zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kazao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

On je dodao da je gradnja započeta jula ove godine i da je kompanija GAT kao izabrani izvođač veoma ažurna.

Ovaj stadion će zauzeti površinu od 125 x 85 metara,  a njegova visina iznosiće 16,3 metra sa stubovima dugim 32 metra.

Kako je naglasio Cvetanović  izgradnjom stadiona Leskovac će objediniti celinu objekata sportske infrastrukture, s obzirom na to da će stadion sa halom i bazenom nuditi mogućnost za pripreme i trening igrača svih sportova.

- Advertisement -

U ime izvođača obratio se je Dejan Slijepčević koji je podvukao da se radovi izvode planiranom dinamikom i da je rok za završetak februar 2023. godine.

Prema projektu stadion u našem gradu će biti veoma savremenog izgleda, sa 8.136 mesta, svlačionicama, prostorijama za sudije i delegate, ulazima za navijače, VIP goste, novinare, salom za konferencije i za prvu pomoć, parkingom sa 198 mesta, administrativnim prostorijama i pratećim objektima uslužnog karaktera.

Vrednost ovog objekta je 2,5 milijardi dinara, a finansiranje je preko Kancelarije za javna ulaganja.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me