Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

LESKOVAČKA ŠKOLA STRIPA NA MEĐUNARODNIM SMOTRAMA OSVAJA VREDNE NAGRADE

Leskovačka škola stripa osvojila je 7 nagrada na Strip festivalima u Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Rumuniji, stiglo je sedam nagrada za predavača Marka Stojanovića i polaznike Škole “Nikola Mitrović Kokan“- Anastasiju Videnović, Andreja Stanojevića i Ivu Cvetković

Kako je tim povodom istakao instruktor ove škole Marko Stojanović jesen je deo godine kada Škola stripa tradicionalno ubira plodove svog rada.On je dodao da su  na 6. Mostarskom strip festivalu Andrej Stanojević i Iva Cvetković, osvojili vredne nagrade u svojim kategorijama, a u okviru međunarodnog konkursa za strip tablu za osnovne škole. Poslednje u nizu priznanja, Stojanović je dobio i na Međunarodnom festivalu istorijskog stripa u rumunskom Brašovu, jedinom te vrste u jugoistočnoj Evropi.

- Advertisement -

Posebno raduje činjenica da se i mladi polaznici ove škole mogu pohvaliti nagradama, a to dokazuje Andrej Stanojević.

Školu stripa trenutno pohađa petnaestak mladih, a kako kaže Stojanović bilo bi ih više da pandemija korona virusa nije poremetila rad i angažovanje.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me