Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

GRADONAČELNIK LESKOVCA POSETIO JE KOMPANIJE NEVENA, BONES I BANKOM

Hemijska industrija Nevena, pre godinu dana dobiila je novo rukovodstvo. Kompanija Rim group iz Beograda kupila je Nevenu iz stečaja za 108 miliona dinara.Kako je kazaogradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović zahvaljujući ovoj kompaniji Nevena kao leskovački brend je opstala i održala tradiciju.

Rade Joksimović vlasnik ove i kompanije Kendi raš, obećao je da će  Neveni vratiti stari sjaj. On je istakao da su zadržali sve radnike koji su u trenutku kupovine bili u Neveni i da planiraju da otvore još radnih mesta.

Gradonačelnik Goran Cvetanović posetio je i plac pored Nevene koji je kupio vlasnik ugostiteljskih objekata ABC gde se planira izgradnja modernog hotela.

 „U predstojećem vremenskom periodu će iza ovog prostora biti izgrađena Shell pumpa, svi papiri su već spremni, a ono čemu se nadamo je i izgradnja Mekdonaldsa u sklopu ove pumpe.“- dodao je gradonačelnik.

Cvetanović je  posetio i firmu „Bones“, odnosno ogranak „Bones fud“ koja se u ovom pogonu skoro osam godina bavi preradom puževa.

Posetu uspešnim leskovačkim kompanjama Cvetanović je završio danas obilaskom Auto kuće Bankom koja pored auto kuće i prodaje sa garancijom od tri godine ima i servis koji kupcima uliva dodatno poverenje i sigurnost. Gradonačelnik Cvetanović je naglasio da će podržati svaku inicijativu koja ima za cilj unapređenje privrednog položaja grada i otvaranje novih radnih mesta.

Komentari su zatvoreni.