Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE GRDELICA NABAVILO NOVE MAŠINE

Javno komunalno preduzeće „Grdelica“ nastavilo je sa modernizacijom voznog parka uz veliku podršku Grada Leskovca sve u cilju kvalitetnijeg pružanja usluga svim sugrađanima, ali i za obavljanje svih poverenih poslova na visokom nivou.

Preduzeće je povodom nabavke novih mašina posetila zamenica gradonačelnika dr Lidija Dimitrijević koja je tada kazala:

„Reč je o novom traktoru koji će koristiti službi higijene i zelenila, kao i traktorske prikolice, dok je u toku ove godine nabavljen i električni usisivač za čišćenje ulica i trotoara, sve ukupne vrednosti 6,3 miliona dinara. Podsetiću vas da su Javno komunalno preduzeće Grdelica i sva ostala preduzeća ovog tipa u gradu dugo bila zapostavljena.

- Advertisement -

Ukupno je do sada u nabavku mehanizacije za JKP Grdelica uloženo 85 miliona dinara.“

Direktor JKP Grdelica Bratislav Cvetković je zahvalio lokalnoj samoupravi na čelu sa gradonačelnikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem na ulaganjima i podršci.

„Ova mašina će umnogome olakšati održavanje higijene na površinama javne namene i zelenim površinama. Mi planiramo da nastavimo da radimo na poboljšanju vodovodne mreže. U 2022. godini smo izvršili zamenu vodovodnih cevi na prelazu preko reke u selu Dadince u dužini od oko 90 metara.Zamenili smo postojeće azbestne cevi novim polietilenskim, u toku je izrada projekta izmene trase vodovodne mreže i zamene vodovodnih cevi u dužini od 13 kilometara od glavnog postrojenja u Gradištu do same Grdelice. Svrha i cilj je bolja i kvalitetnija distribucija vode i smanjenje gubitaka na vodovodnoj mreži.“

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me