Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

KOTLARNICA „DUBOČICA“ OD DANAS PREŠLA NA GASNO GREJANJE

Danas je u kotlarnici u naselju Dubočica održana konferencija za medije povodom puštanja gasa u pomenutoj kotlarnici. Konferenciji je prisustvovao i predsednik Privremenog organa grada Leskovca dr Goran Cvetanović sa saradnicima.

Direktor JKP Toplana Tomica Jovanović je tim povodom rekao, da je juna meseca ovde održana pres konferencija kada su ugrađena dva nova kombinovana gorionika, mazut – gas. Sada je došlo vreme nakon pribavljanja svih papira, svih dozvola od nadležnih institucija, od ovlašćenih servisera, da možemo konačno da pustimo ovaj tehnološki prihvatljivi energent i u ovoj kotlarnici. Sve to ne bismo mogli da uradimo bez subvencija i pomoći grada Leskovca. Grad pomogao sa 30 miliona dinara. Vrednost ove investicije je 40 miliona dinara, a Toplana je učestvovala sa ostalih 10 miliona dinara. Što se tiče merno regulacione stanice i ona je sagrađena. Vrednost te regulacione stanice je 8 miliona dinara i to finasnira Toplana.

Efekat ovog prelaska sa mazuta na gas je višestruki. Najpre, obezbeđuje se sigurnost i stabilnost u snabdevanju u slučaju nedostatka jednog od energenta uvek imamo mogućnost da pređemo na ovaj drugi energenat. Onda i ekonomski faktor, odnosno korišćenje ekonomski isplativih energenata što se na kraju odrazi i na krajnje korisnike. I ono što je najbitnije to je taj ekološki efekat gde se kreće konačno sa korišćenjem ekološki prihvatljivijeg energenta.

Kako je zaklučio Jovanović do kraja godine stiže potpuno novi gasni kotao koji će biti instaliran na tom mestu, on je znatno većeg gabarita i zato je potrebno i građevinska rekonstrukcija kotlarnice. Pored toga, planirano je i elektro izmeštanje ormarića tako da će ova kotlarnica dobiti jedan potpuno novi sjaj i možemo da kažemo da će u toku ove grejne sezone biti potpuno izvršena gasifikacija u kotlarnici Dubočica.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me