Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

ZAVRŠENI RADOVI NA USPOSTAVLJANJU GREJANJA U LESKOVAČKOJ MEDICINSKOJ ŠKOLI

Predsednik Privremenog organa grada Leskovca dr Goran Cvetanović sa saradnicima obišao prostorije Medicinske škole u Leskovcu gde su završeni radovi na uspostavljanju sistema grejanja u objektu.

Na konferenciji za medije zakazanoj tim povodom obratila se Brankica Stamenković, član Privremenog organa grada Leskovca.

Kao što već znamo, prilikom rekonstrukcije Opšte bolnice Leskovac, kako je kazala Brankica Stamenković Medicinska škola koja je do tada toplotnu energiju dobijala upravo od ove zdravstvene ustanove nije bila više u mogućnosti da isporučuje toplotnu energiju. Zbog toga se pristupilo izradi projekta, odnosno priključenja ove škole na toplotnu mrežu Toplana.

Za jedan ovakav projekat bilo je neophodno izraditi pre svega sveukupnu projektnu dokumentaciju za izgradnju toplovoda u dužini od 270m do škole. Vrednost ovog dela toplovoda je negde između 9 i 10 miliona dinara, kao i rekonstruisati podstanicu koja je pre toga bila namenjena drugačijem sistemu prenosa toplotne energije kakav je imala bolnica, a sada je u pitanju drugačiji prenos toplotne energije. Vrednost ove podstanice je dodatnih 3,5 miliona dinara.

Direktorka škole Marija Savić i kazala da nisu naišli na uvećanje izostanaka učenika što pokazuje da su postojali optimalni uslovi za rad i da se nesmetano odvijala nastava 45 minuta.

Roditelji kako je istakla se ni u jednom trenutku nisu obratili ni pedagoškoj službi, ni meni o načinu rada, o dužini trajanja nastave ili o načinu odvijanja časova, niti u pisanom, niti u usmenom obliku. Imali smo 2 nastavnička veća, Savet roditelja, prisustvovalo je 14 predstavnika. Ukupno imamo 649 učenika. Nikakvih zamerki nije bilo prilikom zasedanja Saveta roditelja tako da smo smatrali da smo doneli pravu odluku. Zahvaljujem svima koji su učestvovali u ovom projektu, vama novinarima koji ste sve to propratili i izrazili zabrinutost za našu decu.

Nakon konferencije novinari su postavili pitanje koje se tiče klima uređaja iz bolnice prebačenih u medicinsku školu na koje je odgovorio predsednik Cvetanović: Odgovorno tvrdim da su se u bolnici dva puta godišnje čistile klime, sevisirane su i kontrolisane. Pored toga ova deca se spremaju za rad u bolnici i stalno obavljaju praksu u bolnici. Poenta je da smo mi uspeli da odvojimo grejanje od bolnice. Za jedan dan smo nabavili radijatore i prebacili klima uređaje za letnji period, kazao je on.

Predsednik privremenog organa je podsetio da dva puta godišnje, već 10 godina, održava sastanke sa direktorima svih osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Leskovca i da svi direktori tada imaju mogućnost da iznesu sve eventualne probleme koje imaju u svojim ustanovama i da se na taj način u najkraćem roku rešavaju eventualni problemi.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me