Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

MANIFESTACIJA GRDELIČKO LETO POČEĆE 6. I TRAJAĆE DO 21. AVGUSTA

Prvog dana ove manifestacije, odnosno 6. avgusta koncert će u Grdelici održati Dženan Lončarević, sutradan 7. avgusta pored Grdeličkog bazena u 19 sati i 30 minuta održaće se Moto skup, a istog dana u 20:30 posetioce očekuje koncert Lajt motiv benda.

Kako je na pres konferenciji kazao Marko Trivunić direktor Doma kulture u Grdelici koji je i organizator ove manifestacije 12. avgusta na trgu u ovom mestu koncert će održati Odiseja bend, dok će 14. avgusta na istom mestu biti održan koncert velike muzičke zvezde Kaliopi.

- Advertisement -

Za 17. avgust planirano je tematsko Grčko veče. 20. avgusta rok grupa Van Gogh održaće svoj koncert, dok je za 21. avgust najavljeno održavanje Grdeličke regate.

Tokom trajanja manifestacije Grdeličko leto, kako je rekao Trivunić biće izmenjen režim saobraćaja, odnosno u vreme održavanja koncerata biće zatvorena za saobraćaj ulica 29. novembra od trga do raskrsnice sa ulicom Milentija Popovića, zatim od trga ulica Đorđa Veličkovića do raskrsnice sa pijacom i Trg Maršala Tita do raskrsnice sa Autobuskom stanicom.

Ovi delovi Grdelice biće zatvoreni za saobraćaj od 17 sati do 1 sat posle ponoći.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.