Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Mihajlovićeva: Gradimo auto-put, ali nismo zaboravili običan život građana Grdelice

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, zajedno sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem i direktorom “Koridora Srbije” Zoranom Babićem, obišla je potpuno obnovljenu gradsku saobraćajnicu u mestu Grdelica, koja je samo jedna od ulica koju su „Koridori“ obnovili zbog izgradnje auto-puta koji prolazi pored ove varošice.

Uz veliku zahvalnost građanima Grdelice na svemu što su prošli jer žive pored jednog od najznačajnijih gradilišta u Srbiji, potpredsednica Mihajloviće je rekla da su za državu važni auto-putevi, ali da ništa manje nisu bitni regionalni putevi i ulice u malim mestima.

“Ova gradska saobraćajnica je potpuno rekonstruisana, radićemo kružni tok na ulazu u grad, kao i puteve i mostove u okolnim selima. Sve što smo se dogovorili sa građanima Grdelice biće urađeno jer nam je važno da obezbedimo bolje uslove za život građana ovog kraja, da ne odlaze nego da ostaju ovde, da rade i stvaraju porodice”, rekla je Mihajlovićeva.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zahvalio je na podršci i pomoći potpredsednici Mihajlović i “Koridorima Srbije”, rekavši da je saradnja sa Vladom Srbije na visokom nivou, što rezultira realizacijom važnih infrastrukturnih projekata.

 

Direktor „Koridora Srbije“ Zoran Babić zahvalio je meštanima Grdelice na svemu što su izdržali tokom gradnje Koridora 10 i dodao da je rekonstrukcija gradske ulice Bore Pešića završena pre nego što je bilo planirano.

“Do sada smo u putnu infrastrukturu ovog kraja uložili 1,3 miliona evra, na ovome nećemo stati, zbog vas običnih pristojnih ljudi nastavljamo da radimo dalje”, izjavio je Babić.

Komentari su zatvoreni.