Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Održana 114. sednica Gradskog veća

Na sednici Gradskog veća usvojen je čitav set predloga rešenja koja se odnose na otuđenje iz javne svojine grada Leskovca gradsko građevinsko zemljiše.

Reč je o otuđenju u cilju davanja razvojne šanse privrednim ili građevinskim subjektima, a sa zadatkom daljeg razvoja grada.

Kako je u obrazloženju kazala šef Odeljenja za imovinsko pravne odnose Jasminka Milenković ove odluke sprovedene su nakon detaljne analize nadležnih komisija i u skladu sa zakonskom procedurom, a na ovaj način u gradski budžet slilo se 55 miliona dinara.

Većnici su prihvatili i predlog rešenja na osnovu koga se u zakup daju prostorije u ulici Svetozara Markovića u Leskovcu Udruženju distrofičara Jablaničkog okruga, a na osnovu predloga ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja koju je dao prilikom poslednje posete Leskovcu.

Takođe Sportskom savezu grada Leskovca odobrene su u zakup prostorije u ulici Pana Đukića čime će se doprineti razvoju sporta u Leskovcu u skladu sa nacionalnom politikom koja je zasnovana na negovanju zdravih stilova života.

Komentari su zatvoreni.