Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

,,Dobro došli prvaci“ -Tradicionalna akcija leskovačke biblioteke

U okviru obeležavanja Dečje nedelje i 30 godina konvencije o pravima deteta, pod sloganom Da pravo svako – dete uživa lako, Narodna biblioteka Radoje Domanović organizovala je za učenike leskovačkih Osnovnih škola Vasa Pelagić i Josif Kostić tradicionalnu akciju Dobro došli prvaci u kojoj će do kraja nedelje člansku kartu dobiti preko 800 mališana.

U okviru današnjeg programa učenici petog razreda Osnovne škole Josif Kostić odigrali su za prvake predstavu Nemušti jezik.

Mališane je pozdravila  direktorka leskovačke biblioteke Vesna Ilić i dodala da je ovo 51 tradicionalni upis prvaka u Biblioteku, direktorka leskovačke biblioteke Vesna Ilić i dodala da je ovo 51 tradicionalni upis prvaka u Biblioteku.

U okviru Dečje nedelje Narodna biblioteka će u sredu 9. oktobra akciju Dobro došli prvaci organizovati u čitaonici ove ustanove kulture za učenike osnovnih škola ,,Svetozar Marković“ i  ,,Vožd Karađorđe“.

U četvrtak 10. oktobra u Vrtiću Naše dete biće organizovana Putujuća biblioteka, a u Čitaonici Biblioteke radionica Reciklirajmo knjigu.

Komentari su zatvoreni.