Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Podeljen julski broj SNS Informatora u Leskovcu

Članovi Unija mladih Srpske napredne stranke danas su u centru Leskovca građanima podelili novi broj SNS Informatora.
,,Naslovica ovog broja nosi poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića ,,Francuska voli Srbiju, kao što je Srbija volela nju,,  u vezi sa tim možete čitati o poseti francuskog predsednika Makrona  i ustanovljenoj saradnji između dveju zemalja. Centralna tema ovog broja je  autorski tekst predsednika Vučića za Politiku ,,Elita i plebs,,  u kom ističe da je spreman da brani prava svakog čoveka , da ne bude gažen, pljuvan i proglašavan za manje vrednog“, kazala je ispred Unije mladih  Jelena Stamenković.
SNS Panorama predstavlja sve one značajnije događaje koji su obeležili prethodni period u svim gradovima Srbije, među kojima je i Leskovac u kom je predsednik Gradskog odbora dr Goran Cvetanović obišao interno raseljene porodice u Drćevcu i donirao pakete i novčanu pomoć. Savet za omladinu uredio je centar grada, aktivisti mesnog odbora Razgojna, Grdanica i Smrdan – park u Grdanici, a aktivisti mesnog odbora Moša Pijade 1 – javnu površinu. Omladina je delila flajere „Stop nasilju“ u Grdelici i Vučju. Članovi mesnog odbora Suva reka, Južnomoravskih brigada i Guberevac donirali su namirnice i sredstva za higijenu ugroženim porodicama. Članice Foruma žena učestvovale su na Danima jagode i Danima višnje. U Leskovcu je održan letnji festival, maskenbal, košarkaški turnir, festival folklora trećeg doba i druge manifestacije.
U novom broju glasnika Srpske napredne stranke možete pročitati o svemu onome što se dešavalo u julu mesecu širom Srbije.

Komentari su zatvoreni.