Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

RADOVI NA IZGRADNJI MOSTA PREKO PUSTE REKE U BOJNIKU ZAUSTAVLJENI SU ZBOG POSKUPLJENJA GRAĐEVINSKOG MATERIJALA

Radovi na izgradnji mosta prekinuti su na dan uvođenja u posao izvođača Konzorcijuma koji je inicirao kod Ministarstva privede raskid ugovora. Za ovaj posao Ministarstvo je izdvojilo preko 40 miliona, ali zbog drastičnog poskupljenja cena građevinskog materijala uvećani su troškovi za oko 16 miliona.

Kako je u izjavi za TV 4S kazao zamenik predsednika opštine Bojnik Dejan Stojanović ovu razliku u ceni platiće lokalna samouprava i to u iznosu od 16 miliona dinara, a u tom cilju odloženi su mnogi radovi na unapređenju infrastrukture. Stojanović ističe da će se ovih dana raspisati novi tender.

- Advertisement -

Kako je zaključio novi most preko Puste Reke omogućiće da se centar grada izmesti kod Hale sportova jer će on povezati ovaj plato sa ulicom 17. februara i ulicom Bojana i Dejana Tasića koja je u izgradnji.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me