Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U DOMU KULTURE U BOJNIKU SINOĆ JE IZVEDENA DRAMA „NE IGRAJ NA ENGLEZE“

Sinoć je u Domu kulture u Bojniku izvedena drama „Ne igraj na Engleze“. Ovo je drama koju nazivaju i crnom komedijom pisca Vladimira Đurđevića, a postala je kultna na našem teatarskom prostoru zahvaljujući u prvom redu Beogradskom dramskom pozorištu, na čijem repertoaru je bila punih 12 godina i igrana doslovno u svim delovima  sveta, od Kanade do Australije. U maju ove godine premijeru je imao i film snimljen po  ovoj drami, sa istom ekipom koja je igrala i u BDP.

Sve to je bio svojevrsni izazov i za dramski ansambl Aleksinačkog pozorišta „Duka Jovanović“, u prvom redu za prepoznatljivi trio (Paki, Lebi, Diksi) – nosioce glavnih i jedinih uloga u drami, ali ostale pozorišne poslenika, pri postavljanju predstave na svoj repertoar.

- Advertisement -

Drama ima na prvi pogled jednostavan sadržaj. Tri prijatelja Paun, Bule i Piksi – junaci ove komedije – sve vreme pomno prate  teletekst i sportske rezultate,  praveći preciznu strategiju kako da na utakmicama engleske lige zarade što više novca koji im je neophodan. Jer je Paun, koga izdržava supruga, potrošio na klađenje novac koji mu je dala da joj kupi avionsku kartu, Bule, besposličar, treba da vrati dug načinjen za troškove očeve sahrane, a Piksi, lekar, treba da vrati dug zelenašima. Svi su igrali „na Engleze“ i svi tipovali različito ključnu utakmicu.

Ritualom praćenja razultata ova tri dramska lika zapravo žive svoj život, razgolićujući do bola svoje živote i dovodeći u sumnju čak i vlastito višedecenijsko prijateljstvo. Pošto je uvek neko drugi kriv za probleme koji ih prate, oni su na to parče papira zvano kladionički tiket položili ne samo svoj novac, već i ono što nose njihovi životi. Kako se menjaju rezultati utakmice, približava ili udaljava mogući dobitak, tako raste i tenzija čineći dramski sadržaj sve složenijim, čija je kulminacija u sumnji u vlastito prijateljstvo, a rasplet katarzično priznanje počinjenih grehova zarad opsesivne zavisnosti od klađenja i spoznaja promašenosti dotadašnjeg perioda života.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me