Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Stanovnici Badinca dobijaju zdravu pijaću vodu

Završeni su radovi na izgradnji prelaza glavnog cevovoda ispod puta Leskovac – Vlasotince, radi povezivanja sa razvodnom mrežom Badinca, zahvaljujući kojima će meštani ovog sela dobiti priključak na vodovodnu mrežu.Vrednost radova, koji se finansiraju iz budžeta Grada Leskovca, iznosi oko 2 miliona dinara.

,,Grad Leskovac svakog dana postaje sve uređeniji i lepši i bolje mesto za život svih naših sugrađana. Danas šetamo uređenim ulicama, trotoarima, tokom zime radijatori u stanovima i učionicama su topli. Otvaraju se nova radna mesta, smanjuje nezaposlenost, razvija se poljoprivreda, sport, kultura, i pobljšavaju svakodnevno uslovi života. Jedna od bitnih stavki kada govorimo o ovoj temi je svakako i vodosnabdevanje, i voda koja predstavlja naš najdragoceiniji resurs. Zato je neophodno obezbediti kvalitetnu vodu ali i kontinuitet u snabdevanju našeg stanovništva. Što se tiče ovog kraja, ova investicija nije jedina kada je reč o vodosnabdevanju. Razvodna mreža je izgrađena u Guberevcu, Gornjem i Donjem Bunibrodu, Žižavici i Badincu i za te namene izdvojeno je 12 miliona dinara.Jesenas smo sva sela, osim Badinca, povezali na gradski cevovod i sada, ovim projektom, kompletiramo sistem vodosnabdevanja za svih 5 mesta“,kazao  je prilikom obilaska radova u Badincu, gradonačelnik Goran Cvetanović.

Nastavićemo da vredno radimo kako na ovim tako i na ostalim poljima za poboljšanje života. Život u Leksovcu mora da bude bolji, lepši i lakši, jer je to naš zadatak, naša misija, i cilj i mi na tome svakodnevno radimo, poručio je Cvetanović.

Direktor Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić istakao je da su radovi  izvedeni za 8 dana, iako je rok bio 30 dana. Imali smo podbušenje državnog puta i morali smo kompletnu proceduru da sprovedemo, što smo i učinili.

Komentari su zatvoreni.