Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U BOJNIKU ĆE USKORO KRENUTI RADOVI NA IZGRADNJI AMFITEATRA NA PLATOU KOD SPORTSKE HALE

U okviru druge faze izgradnje platoa ispred Hale sportova u Bojniku lokalna samouprava je potpisala ugovor sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija u iznosu od 25 miliona dinara koji će omogućiti izgradnju Amfiteatra na ovom prostoru.

Ovaj ugovor označava pojačanu aktivnost međuresorne komisije juga Srbije za opštine Bojnik, Lebane, Medveđa, grad Leskovac, Prokuplje i Kuršumliju.

- Advertisement -

Kako ističe zamenik predsednika opštine Dejan Stojanović na osnovu plana međuresorne komisije ukupno predviđena svota za Bojnik koja će se preusmeriti na uređenje platoa ispred Hale sportova je 70 miliona dinara, a ovo je samo deo ukupnih sredstava. On je dodao da je na osnovu projekta i premera ukupna svota za izgradnju Amfiteatra sada oko 33 miliona, tako da će opština Bojnik izdvojiti još 8 miliona dinara. Ovi radovi obuhvatiće izgradnju šetališta koje će se povezati sa Pustorečkom ulicom, nastavak izgradnje staze pored keja do mosta, biće urađene i stepenice do igrališta predviđenog za decu i izgradiće se Amfiteatar.

Ovaj projekat omogućiće jačanje i razvoj turističkih i kulturnih kapaciteta, a izgradnjom Amfiteatra u mnogome će se doprineti i uređenju užeg gradskog jezgra.

Ministarstvo je odobrilo finansijska sredstva uzimajući u obzir kvalitet projekta koji je uradio projekti tim opštine Bojnik, tako da je ova lokalna samouprava prepoznata među retkima u zemlji koja ima kapacitet da prepozna programe od opšteg interesa.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me