Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U krupnom planu Ljiljana Stjepanović

U Leskovačkom kulturnom centru sinoć je na tribini U krupnom planu o svom stvaralaštvu govorila pozorišna, filmska i televizijska glumica Ljiljana Stjepanović.

Veliko je zadovoljstvo što kroz tribinu U krupnom planu imam priliku da direktno razgovaram sa publikom. Kada ste u pozorištu to niste vi lično, nego neki lik koga igrate, tako da mi je to lakše, na ovoj tribini sam to ja i potpuno je uzbudljivije, nema četvrtog zida koji je, u stvari, publika, ističe prvakinja pozorišta na Terazijama Ljiljana Stjepanović.

Široj publici Ljiljana Stjepanović, poznatija je mnogo više po ulogama u televizijskim serijama, nego u filmovima. Nedovoljno sam filmova snimila za karijeru koja traje već 44 godine, kazala je Ljiljana i najavila da je na leto očekuje snimanje jedne nove serije, gde će igrati gradsku ženu koja je potpuno drugačija od Radojke.

Meni je scena moj lek, moja banja, u ovim godinama verujte mi, a imam ih 67, kad stanem na scenu ja ne da sam neko drugo biće nego sam ja ovo sadašnje ozdravljeno biće, odem kući zadovoljna, više nemam ni pritisak ni šećer, ništa me više ne boli, već sam ja jedna nadahnuta, ispunjena novom energijom što je veličina ovog posla.

Ljiljana Stjepanović dobitnica je nagrade Žanka Stokić 2013. godine.Najšira publika pamti je još od debitantskih “Muzikanata”, preko “Srećnih ljudi” i “Porodičnog blaga”, do upečatljive uloge u seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

Komentari su zatvoreni.