Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U LESKOVCU SNS ODNEO UBEDLJIVU POBEDU, OD 75 MANDATA 45 PRIPADA SNS-u

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke dr Goran Cvetanović  danas je održao konferenciju za medije na kojoj se zahvalio svim građanima Leskovca koji su izašli na izbore:

- Advertisement -

“Hvala na tome što ste listu za republičke izbore u Leskovcu podržali sa 41277 glasova, odnosno sa 59,7%, a lokalnu listu sa 35651 odnosno 51,73 % (45 osvojenih mandata). Ovaj procenat je dokaz da je Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem na ispravnom putu i da naši građani to prepoznaju.

Dugi redovi tokom celog jučerašnjeg dana na svakom biračkom mestu i izlaznost od čak 58,57% za lokalne i 58,75 za parlamentarne izbore, su dokaz da Leskovac i Srbija veruju u izbore .

Kada se osvrnemo ponosno stojimo pred vama zbog svega onoga što je iza nas. Kao što sam već rekao to nam daje podstrek i snagu da nastavimo. Važnije je ono što je ispred nas. Zato smo postavili značajne ciljeve pred nas jer naši sugrađani to zaslužuju. Hvala svima koji su nas juče podržali svojim glasom, hvala i onima koji nisu jer sam siguran da ćemo u naredne četiri godine uraditi toliko da na narednim izborima zaslužimo i njihov glas. Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću koji nam je podrška u svemu što radimo”, rekao je Cvetanović.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me