Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Uređena javna površina u Mesnoj zajednici „Morava“

Akcija uređenja javne površine sprovedena je između fudbalskog terena „Morava“ i Srednje škole za tekstil i dizajn koja je organizovana u saradnji Odeljenja za zaštitu životne sredine, Odeljenja komunalne policije, JKP „Komunalac“ i kompanije PWW.

Uređenju se pored stanovnika ovog dela grada priključilo i pomoćno osoblje Srednje škole za tekstil i dizajn.

U ime stanovnika Mesne zajednice Morava lokalnoj samoupravi i organizatorima na sprovođenju ove akcije zahvalila se Aleksandra Stojanović.

 „Svi znate da je na inicijativu gradonačelnika, dr Gorana Cvetanovića, počela akcija uređenja javnih površina i čišćenja deponija na teritoriji Grada Leskovca. Danas smo na poziv MZ „Morava“ došli da uredimo javnu površinu koja se nalazi između Srednje škole za tekstil i dizajn i stadiona „Morava“. Ovom akcijom se šalje jasna poruka svima da smeće odlažu na propisanim mestima“, rekla je Aleksandra Stojanović.

Odeljenje za zaštitu životne sredine akciju uređenja javnih površina na teritoriji grada sprovešće i sutra kada će u saradnji sa komunalnim preduzećima biti sprovedena akcija čišćenja u selu Velika Biljanica kod igrališta pored mosta. U ovoj akciji biće posađene i sadnice Topole i ofarban i zamenjen dotrajali dečji mobilijar.

Komentari su zatvoreni.