Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Završena energetska sanacija osnovne škole „Svetozar Marković“

U osnovnoj školi Svetozar Marković u Leskovcu završeni su radovi na fasadi i energetskoj sanaciji vredni 7 miliona dinara koje je finansirao grad Leskovac.

 

„Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnijeg i nasmejanog deteta. Uvek sam spreman pomoći na bilo koji način na koji mogu. Grad Leskovac će nastaviti da i dalje pruža podršku razvoju obrazovanja. Napredak i jačina celog društva ogleda se upravo u školskim klupama i mališanima“,  rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović prilikom obilaska ove škole, i dodao da će u toku ove godine biti postavljena i zaštitna ograda čija je vrednost 3,2 miliona dinara.

 

Direktorka škole, Tamara Janković, zahvalila je gradonačelniku i gradu na finansijskoj podršci i istakla da je atmosfera među decom veselija, pozitivnija i da se među njima oseća veliko zadovoljstvo zbog svega što je urađeno u školi. Ona je dodala i da škola brine i o isturenim odeljenima u Donjoj Jajni i Kukulovcu i da nastoje da i toj deci obezbede dobre uslove za rad i dalje školovanje.

Komentari su zatvoreni.