Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Završni radovi na deonici puta od kružnog toka do ulaza u Grdelicu

Radovi na deonici puta od kružnog toka do ulaza u Grdelicu u dužini od 570 metara privode se kraju. Vrednost radova je 34 miliona dinara,izvođač je firma Azvi, a podizvođač AB kop.

Leskovac izdvaja značajna sredstva kako bi naši putevi bili uređeni, moderni, adekvatni za koncentraciju u saobraćaju koja se u našem gradu konstantno povećava Veliku pomoć imamo od Javnog preduzeća Putevi Srbije ali i Koridora Srbije, koji su osnovani sa ciljem obavljanja poslova iz oblasti saobraćajne infrastrukture, veoma bitne za razvoj, unapređenje i napredak svakog društva. Zahvaljujući sredstvima ovih preduzeća u iznosu od 107 miliona dinara što je skoro million eura, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.
Gradonačelnik je istakao da će lokalna samouprava nastaviti sa rekonstrukcijom i rehabilitacijom svih puteva i saobraćajnica na teritoriji grada, izrazivši svoje zadovoljstvo što je obećanje da će ovaj problematični deo putne infrastrukture koji predstavlja „žilu kucavicu, pored autoputa, pored Koridora 10 koji omogućava brzu komunikaciju sa Severnom Makedonikom, Grčkom i Bugarskom, bezbednost ove deonice je od vitalnog značaja za sve stanovnike Grdelice, a naročito za decu koja iz sel Oraovica idu do škole“.

U ime Koridora Srbije prisutnima se obratio i šef projekta za auto put E75 Jug ispred Koridora Srbije Leonid Vuković, koji je naglasio da je ova firma do sada na južnom kraku asfaltirala i sanirala blizu 50 kilometara alternativnih i lokalnih puteva.

Komentari su zatvoreni.