Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

REKONSTRUKCIJA PUTNIH PRAVACA OD LESKOVCA PREMA SUSEDNIM OPŠTINAMA IMA STRATEŠKI ZNAČAJ ZA RAZVOJ ČITAVOG JUGA SRBIJE

U predhodnom periodu urađen je put od Leskovca ka Vlasotincu vredan 283,3 miliona dinara, put do Bogojevca sa 56 miliona dinara, ali i manje investicije poput raskrsnice kod zgrade Tri šešira sa 3 miliona dinara.

Na ovom polju je karakteristično da se intenzivno uređuju svi ulazi ili izlazi iz grada, odnosno rekonstrukcija bulevara Nikole Pašića, u dužini od skoro jednog kilometra vredna 320 miliona dinara, kao i put između Leskovca i Lebana u dužini od 4,6 km i vrednosti 176,6 miliona.

- Advertisement -

Kako naglašava direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić ovi putni pravci povezuju sve okolne opštine i dobra su baza za dalje povezivanje kroz putni pravac preko planine Radan čiji će radovi početi već početkom 2022. godine.

Povezivanje svih opština Jablaničkog okruga kroz putnu infrastrukturu ima vitalni značaj, a ujedno je to i prioritet naše zemlje zaključeno je ovom prilikom.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me